Halo Aroma Lipstick

A Nova-Ya termékcsalád színtelen ajakbalzsamjának összetevői értékes olajok, amelyek hatással vannak az étvágyunkra. Az illóolajok ötvözése a Halo Complex formulával egyedülálló módon hat a szervezet limbikus rendszerére.

11.000 Ft13.860 Ft tart. ÁFA

A megfelelő ár megjelenítéséhez, kérlek, jelöld be, hogy tagja vagy-e a Novaya hűségprogramnak. Ha nem vagy tagja, de szeretnél részt venni benne, akkor jelentkezhetsz itt.

igennem
Törlés

Testsúly kontroll

Vedd kezedbe az irányítást

Biztonságos termék

Több mint 26 év tapasztalat, GMP, ISO

Egészségmegőrzés

Súlyos betegségek kockázatának csökkentése

Termékismertető

A Lenom Klinika kutatóinak felkeltette érdeklődését néhány nő megállapítása, miszerint az ajakbalzsam alkalmazása befolyásolja az étvágyukat. Erre a tényre összpontosítottak, és kifejlesztettek egy speciális ajakápolót, amely szabályozni tudja az édességre való éhséget.

Az illat a legrégebbi módja az ember tájékozódásának a térben. Az illatok az étvágyat is befolyásolják és ösztönzik. Az emberi szaglás érzékenysége sokkal intenzívebb, mint a nyelv ízlelőbimbóinak érzékenysége. Az illat impulzusa gyorsabban jut el az agyba, mint az az impulzus, hogy fáj valamink. Az emberi agy limbikus rendszerében az impulzusok az agy különböző részei között terjednek: az agyalapi mirigy, amely felelős a hormonok termeléséért és a testhőmérsékletért, a szexualitás és az étvágy szabályozásáért, valamint az agykéreg azon részei között, amelyek irányítják az értelmet, az érzelmeket és az emlékezetet. A szaglás mintegy 20 millió receptort és idegvégződést tartalmaz. A Lenom Klinika kutatói ezért úgy döntöttek, hogy a szaglószervünk egyedülálló képességét használják fel az étvágy csökkentésére és a túlevésre való hajlam csökkentésére, ami elhízáshoz vezet.

Novaya tag vagy?

igen, nem

Felhasználás

Felhasználás: Bármikor bekenheted vele ajkaidat, vagy amikor úgy érzed nassolhatnékod van, de még nincs itt az ideje a rendes étkezésnek.

Összetevők

SZANTÁLFA – az illata nagyon specifikus. A kutatások szerint a szantálfa illatú helyiségben az embereknek nem ízlik az étel.

VANÍLIA – csökkenti az édességre való éhségérzetet.

ÁNIZS – serkenti az anyagcserét és segíti a zsírégetést. Emésztési zavaroknál nyújt segítséget.

KAPOR ILLÓOLAJ – a kapor serkenti az epe és az emésztő enzimek kiválasztódását. Segíti a bélmozgást és megszünteti a székrekedést.

DR. NONA HUNGARY

Dr. Nona
Go to Top